BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Kako upočasnimo staranje s hrano, 1. del (e-knjiga)

Hiter pregled

Avtorja sta navdihnila prehrana in življenjski slog stoletnikov in prebivalcev regij »modre cone«, kjer ljudje živijo najdlje. Predstavlja preproste, dostopne in z dokazi podprte metode za ohranjanje telesnih funkcij, ki ohranjajo mladost, tako telesno kot duševno. Knjiga je polna strokovnega znanja in uporabnih rešitev ter predstavlja praktične strategije za doseganje vrhunske dolgoživosti; ponuja znanstveno utemeljene dokaze o upočasnitvi učinkov staranja.


Ko se je dr. Michael Greger poglobil v najboljše strokovno pregledane medicinske raziskave proti staranju, je ugotovil, da lahko prehrana uravnava vsako od najbolj obetavnih strategij za boj proti posledicam staranja. Ne potrebujemo velike farmacije, da bi se počutili mladi – orodja že imamo. V knjigi pojasnjuje, kako se lahko izognemo boleznim, s katerimi se srečujemo najpogosteje.


Zdravniki so staranje dolgo obravnavali kot bolezen, vendar staranje ne pomeni, da je treba postajati vse bolj bolan. V celicah našega telesa obstaja enajst poti staranja in vsako od njih lahko prekinemo. Celice, ki izločajo vnetja in so povezane s številnimi boleznimi, povezanimi s staranjem, lahko delno odstranimo z živili, bogatimi s kvercetinom, kot so čebula, jabolka in ohrovt. Proti posledicam staranja se lahko borimo, ne da bi pri tem oropali banko.

Podrobnosti

Avtor: Michael Greger
Prevod: Niki Neubauer
Založba: ARA založba
Obseg: 428 strani
Format: PDF

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še