BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Kako uporabljamo nihalo in bajalico (e-knjiga)

Hiter pregled

Po preprostih napotkih v knjigi lahko odkrivate vodo, izgubljene predmete, pogrešane ljudi in škodljiva sevanja. Z radiestezijo lahko tudi diagnosticirate in lajšate bolezni, razvijate intuicijoE-knjige in druge elektronske artikle lahko kupite z Moneto, s karticami prek PayPal-a (Visa, MasterCard, AmEx) ali "po predračunu". Pri plačilu z Moneto ali s karticami prek PayPal-a boste takoj dobili povezavo za prenos datoteke oziroma kodo za dostop do vsebin. Ob plačilu "po predračunu" pa vam bomo kupljeno e-knjigo ali kodo poslali po e-pošti takoj po prejemu plačila.

Redna Cena: 16,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Richard Webster
Založba
: ARA založba
Obseg
:226 strani
Format
: 19,5 × 12,5
Vezava
: broširano

Vsakdo lahko tudi z navadno šibo najde vodo. To dokazuje ta knjiga, ki nadrobno razlaga, kako z rogovilami, nihali, L-antenami in drugimi radiestezijskimi orodji odkrijemo tudi kovine, skrite predmete, nafto …

Da bi nekdo postal uspešen radiestezist, sta potrebna čas in vaja. Kako naj vadimo in kako naj se izurimo v veščini, ki je večno zanikana, hkrati pa jo nenehno uporabljajo velike gospodarske družbe in tudi vojska, nas poučuje novozelandski avtor, ki je knjigo napisal na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj, z radiestezijo se je začel ukvarjati že kot fantič, in poglobljenega pogleda v zanimivo, z mnogimi raziskavami prepleteno zgodovino radiestezije.

Bajaličarstvo je staro kot človeštvo. Med znanimi osebnostmi so bili uspešni bajaličarji Leonardo da Vinci, Robert Boyle, sir Isaac Newton, Thomas A. Edison, pa Albert Einstein … V Unescovi študiji o radiesteziji iz leta 1953 so ugledni znanstveniki zapisali, da "ni nobenega dvoma, da je radiestezija dejstvo." Francoska akademija znanosti pa je razglasila, da "ni mogoče zanikati obstoja te energije, čeprav njene narave ni mogoče določiti." Obstajajo številne teorije, ki pojasnjujejo, zakaj radiestezija deluje; očitno v vsako človeško telo na nek način vstopajo informacije. A znanstveno tega za sedaj še ni mogoče dokazati in razložiti.

V knjigi so natanko opisani radiestezijski instrumenti. Opisano je tudi radiesteziranje z rokami in telesom. Natančno je razloženo, kako in zakaj uporabljamo posamezne instrumente in kako radiesteziramo po zemljevidu. A ne le za najpogostejše iskanje vode in drugih snovi predvsem v zemlji, marveč tudi, kako lahko odlično uporabljamo poznavanje radiestezije v kmetijstvu, pa v medicini, kako lahko vplivamo na splošno zdravje in tudi zdravimo na daljavo.

Ne nazadnje se je s pomočjo knjige mogoče naučiti uporabljati radiestezijo tudi v svetu nadčutnosti, pri branju misli, za izboljšanje svojega parapsihološkega potenciala … S pomočjo knjige oziroma vaj, ki so v njej, to starodavno veščino osvojimo kar hitro …

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje