BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Kako vidimo, beremo in izboljšamo avro (e-knjiga)

Hiter pregled

Priročnik za spoznavanje avre in razlage, kako se jo naučimo gledati in spoznavati njen pomen; kako nam avra kaže na podlagi bioenergijskih zevov duševno in telesno stanje.




E-knjige in druge elektronske artikle lahko kupite z Moneto, s karticami prek PayPal-a (Visa, MasterCard, AmEx) ali "po predračunu". Pri plačilu z Moneto ali s karticami prek PayPal-a boste takoj dobili povezavo za prenos datoteke oziroma kodo za dostop do vsebin. Ob plačilu "po predračunu" pa vam bomo kupljeno e-knjigo ali kodo poslali po e-pošti takoj po prejemu plačila.

Podrobnosti

Kako vidimo, beremo in izboljšamo avro dr. Toma J. Chalka
Vsakdo lahko vidi avro. Tega se naučimo, otroci pa jo vidijo zelo pogosto, ne da bi sploh kaj morali storiti za to.

Del energije naše avre je vrsta nihanja, ki ga na Zemlji še ne moremo opredeliti. Kljub temu pa se lahko naučimo avro opazovati z očmi kot vidno zaznavo. Kako? Da bi odgovorili na to vprašanje, moramo vedeti nekaj temeljnih stvari o delovanju oči in o tem, kako izboljšamo svoje zaznavanje.

Avro, ki jo lahko vidimo okrog živih (zavestnih) bitij (ljudi, rastlin...) se v času spreminja, včasih zelo hitro, zelo podobno kot plamen ali vroč zrak okrog vročega predmeta. Avra okrog neživih stvari (kamnov, kristalov, vode...) je praviloma stalna in jo je mogoče spremeniti samo s posameznikovim zavestnim prizadevanjem. Po takšnem prizadevanju pa znova postane nespremenljiva.

Dejstvo, da je avra nihanje, so povsem nedvomno potrdili znanstveniki v Rusiji, ki že 50 let uporabljajo Kirlianov učinek. Nekaj osupljivih dokazov je predstavljeno prav v tej knjigi.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje