BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Kako zdravimo z zvokom (e-knjiga)

Hiter pregled

Vsak človek je glasbeni inštrument, ki niha v razponu kozmičnih vibracij. V knjigi je opisano, kako lahko z zvoki, glasbo in lastnim glasom uravnovešamo in zdravimo sebe in druge.E-knjige in druge elektronske artikle lahko kupite z Moneto, s karticami prek PayPal-a (Visa, MasterCard, AmEx) ali "po predračunu". Pri plačilu z Moneto ali s karticami prek PayPal-a boste takoj dobili povezavo za prenos datoteke oziroma kodo za dostop do vsebin. Ob plačilu "po predračunu" pa vam bomo kupljeno e-knjigo ali kodo poslali po e-pošti takoj po prejemu plačila.

Podrobnosti

Avtor: Andrews, Ted
Prevod: Kikelj, Andrej
Izdala: ARA založba
Obseg: 248 strani
Format: PDF

Vsako bitje, tudi človek, je glasbeni inštrument, ki niha v razponu kozmičnih vibracij. Z uporabo zvokov, glasbe in lastnega glasu lahko uravnovešamo sebe in druge. To uravnovešanje je zdravljenje. O tem učijo vse starodavne tradicije. Knjiga Kako zdravimo z zvokom nam odkriva pozabljene skrivnosti in nas pouči, kako je glas ali kak drug zvok učinkovito orodje, ki ga lahko uporabimo v svoj prid.
Knjiga ponuja preproste, vsakomur dosegljive in tudi zabavne praktične načine uporabe zvoka za lajšanje bolečin in pospeševanje zdravljenja. Napotki iz knjige nam med drugim omogočajo, da:
- odkrijemo lastni naravni glas
- usmerjeno intoniramo samoglasnike
- zdravilno mrmramo in pojemo
- zdravimo z zvoki in kristali
- uporabimo tibetanska in druga glasbila za uglaševanje telesa in duha
- skupinsko zdravimo s svetim zvokom
- uporabljamo mantre in molitve za dviganje zavesti
- magično pripovedujemo zgodbe
- ustvarjamo in uporabljamo magično poezijo
Zvok je tudi orodje za spreminjanje zavesti. Ker lahko spreminja vzorce možganskih valov, ga uporabljamo za koncentracijo, sproščanje, učenje, ustvarjalnost ter povišano zavedanje duševnih in duhovnih stanj.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje