BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Odkrivanje preteklih in prihodnjih življenj (e-knjiga)

Hiter pregled

Knjiga razkriva, kako s pomočjo hipnoze spoznamo svojo preteklost in prihodnost. Vsebuje osupljive primere regresij v pretekla in progresij v prihodnja življenja, dodana pa so še podrobna navodila za samohipnozo.

Redna Cena: 11,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Bruce Goldberg

Leta 1977 je dr. Goldberg razvil metodo za progresiranje pacientov v prihodnja življenja. V knjigi Odkrivanje preteklih in prihodnjih življenj nam razkriva, kako s pomočjo hipnoze spoznamo svojo preteklost in prihodnost.
V knjigi je vključenih nekaj osupljivih primerov izmed 35.000 regresij v pretekla in progresij v prihodnja življenja, ki jih je avtor dosedaj opravil.
Nekateri od teh primerov so:
- prihodnje življenje kot časovni potnik (krononavt)
- par "pravih dušnih partnerjev", ki sta živela skupaj v prejšnjem življenju na Karibih
- prejšnja življenja na izgubljenih celinah Atlantidi in Lemuriji
Za skeptike, ki se jim zdijo ti primeri neverjetni, dr. Goldberg podrobno obravnava mite, ki krožijo okoli regresoterapije in progresoterapije; pokaže nam, da mnogi strokovnjaki po svetu prepoznavajo hipnoterapijo kot ustrezen in veljaven terapijski pripomoček.
S hipnoterapijo lahko vsakdo odstrani svoje težave iz preteklosti in sedanjosti ter izpolni svoj karmični smisel. Da bi bralec to lahko storil sam, je avtor knjigi dodal še podrobna besedila za samohipnozo. To so vaje za regresijo v prejšnja življenja, progresijo v prihodnja življenja, črpanje iz akašnih zapisov, dviganje na raven duše in še kaj.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še