BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Ozdravite lahko karkoli (e-knjiga)

Hiter pregled

Vse, kar se dogaja v našem telesu, se najprej zgodi v naši zavesti, ­ zato lahko v njej to tudi ozdravimo. Knjiga obravnava zdravitelje, čakre, miselne oblike in pretekla življenja, načine zdravljenja, navaja štiri vaje...E-knjige in druge elektronske artikle lahko kupite z Moneto, s karticami prek PayPal-a (Visa, MasterCard, AmEx) ali "po predračunu". Pri plačilu z Moneto ali s karticami prek PayPal-a boste takoj dobili povezavo za prenos datoteke oziroma kodo za dostop do vsebin. Ob plačilu "po predračunu" pa vam bomo kupljeno e-knjigo ali kodo poslali po e-pošti takoj po prejemu plačila.

Podrobnosti

dr. Martin Brofman

Ozdravimo lahko karkoli. Smelo trditev v tej knjigi, priročniku za sistem zdravljenja telesa kot ogledala, dokazuje dr. Martin Brofman, ki je sam hudo zbolel in se ozdravil v dveh mesecih. Na podlagi izkušenj je nastala pričujoča knjiga, katere namen je zdravljenje predstaviti kot tehnologijo zavesti ­ - vrsto orodja, ki je na voljo vsakomur, ki se tega procesa želi naučiti. Je strokovni priročnik procesa zdravljenja, ki koncepte vzhodnih tradicij združuje z zahodno psihologijo. Bralcem, ki ezoterično filozofijo poznajo, se bodo koncepti zbistrili. Tistim, ki se s tem srečujejo prvič, pa so ideje sistema zdravljenja kot ogledala predstavljene tako preprosto, da jih bodo hitro doumeli in jih lahko s pridom uporabili. Na sebi ali na bližnjih.
Vse, kar se dogaja v našemu telesu, se najprej zgodi v zavesti. Dokler se na okoliščine odzivamo optimalno, smo v ravnovesju, ko pa se srečamo s prevelikimi napetostmi ali fizičnimi težavami, se nam ravnovesje, naravno stanje zavesti, poruši. Z zdravljenjem pa se v ravnovesje povrnemo.
Če zdravila in rešitve iščemo zunaj sebe, prezremo okoliščine in napetosti v svoji zavesti, ki se s simptomi na fizični ravni povsem skladajo in jih pravzaprav povzročajo. Tako se vidimo kot žrtev okoliščin, ne spomnimo pa se odstraniti napetosti v zavesti, ki stojijo med nami ter našim zdravjem in srečo, ki jo iščemo. Kako to storimo, se naučimo iz knjige, ko spoznamo, da smo vsi zdravitelji in globoko v sebi vemo, da lahko pozdravimo karkoli.
Ozdravimo lahko karkoli.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje