BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Pogovarjanje z duhovi (e-knjiga)

Hiter pregled

Če imate to knjigo v rokah, imate radi dobre zgodbe o duhovih in čarobnem, veste ali pa slutite, da ste občutljivi za duhove umrlih in druga duhovna bitja: zanimajo vas razvijanje intuicije, sposobnosti zaznavanja duhov in sodelovanje z njimi ter nevidni svet.


Mnogi ste se verjetno že srečali z duhovi. Nekateri si morda želite te izkušnje in upate, da vam bo pričujoča knjiga odkrila, kar pogosto ostane nevidno. Morda pa ste samo radovedni, kaj vemo o duhovih in strašenju, in si želite zanimivo branje o srhljivi temi. V resnici je ta knjiga namenjena vsem vam.


V njej je vse, kar moramo vedeti, da lahko začnemo razvijati svojo lastno prakso povezovanja z duhovi. Spoznali bomo najpogostejše vrste duhov in se naučili, kako jih prepoznamo, kako usposobimo svoj um in intuicijo, da lahko bolje prepoznamo sporočila duhov. Pa tudi podrobnosti o tem, kako se sporazumevamo z njimi in pri tem ostanemo varni.


Ob vsem navedenem vam avtorica pripoveduje še veliko dobrih zgodb in pojasni medijstvo – sporazumevanje s tistim, kar je vmes, torej s svetom duhov. Ljudem, ki omogočajo to sporazumevanje, rečemo mediji; ti uporabljajo številne načine sporazumevanja in mnogi od njih so opisani v tej knjigi.

Podrobnosti

Avtorica: Sterling Moon
Prevod: Aiša Maj
Založba: ARA založba
Obseg: 240 strani
Format: PDF

Dodatne informacije

Članki

Z duhovi le ob jasnih mislih

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje