BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Pozdravite si raka (e-knjiga)

Hiter pregled

To knjigo je ustvaril Nathan Crane, zagovornik naravnih metod, po petnajstih letih raziskovanja na področju zdravja in dobrega počutja. Na podlagi študij in izkušenj nam predlaga, kako naj v sedmih korakih s preprostimi in učinkovitimi metodami prevzamemo nadzor nad svojim zdravjem. Znanstveno potrjene metode in strategije je povzel od vodilnih strokovnjakov za rakave bolezni z vsega sveta. Ponuja življenjski slog brez rakavih bolezni.


Metoda sedmih korakov nam pomaga prekrmariti zapleteno bolezen, kot je rak, in vse njegove vzroke; z njo lahko pospešimo okrevanje na načine, ki jim zlahka sledimo.


Avtor pravi: »Ne obljubljam, da boste z branjem te knjige zagotovo sprožili remisijo ali prešli v zazdravitev. Mislim, da vsi dobro vemo, da take obljube ne more dati nihče, niti najboljši onkologi tega sveta ne.


Pa vendar, lahko vam obljubim, da boste, ko boste končali branje te knjige, bolj poučeni, izobraženi, navdahnjeni in opremljeni za učinkovite spremembe, ki vam lahko za vedno spremenijo življenje – s ciljem, da živite dlje in kakovostneje.«

Podrobnosti

Avtor: Nathan Crane
Prevod: Lidija Kreft
Založba: ARA založba
Obseg: 184 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje