BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Prerokovanje iz ciganskih kart (e-knjiga)

Hiter pregled

Ciganske karte so karte z enostavnimi slikovnimi podobami, ki vam bodo pomagale do hitrega odgovora na zastavljena vprašanja.


Pri vedeževanju iz kart je intuicija zelo pomembna, zato se morate pred delom s kartami sprostiti in umiriti, za kar lahko uporabite različne meditativne tehnike. Prostor, v katerem boste delali s kartami, si skrbno izberite. To naj bi bil prostor, kjer se najbolje počutite in kjer boste lahko najbolje usmerili svojo pozornost na karte ...

Redna Cena: 10,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Rudica Kovačič
Založba: ARA založba
Obseg: 82 strani

Če vedežujete drugi osebi, se skušajte zavestno oddaljiti od njenega problema. Na probleme ne smete reagirati čustveno. Na ta način se izognete osebnemu vpletanju v težave klientov in pridobite objektiven pogled, ki je potreben za svetovanje.

Pri prvih korakih in vajah boste verjetno vedeževali sami sebi in svojim prijateljem. Ni priporočljivo, da bi to počeli večkrat na dan, kajti po vsakem polaganju kart se morate sprostiti. Svetujemo vam, da si delate zapiske in beležite svoja opažanja, ki so lahko podlaga za preverjanje in ocenjevanje natančnosti vaše prognoze. Zapiski so primeren način, da primerjate kombinacije in si z njimi pomagate pri nadaljnjem razlaganju kart. Dajejo vam vpogled v napredek pri učenju.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje