BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
e-Knjiga

Priročnik za zdravo prehranjevanje (e-knjiga)

Hiter pregled

V življenju pojemo kakih trideset ton hrane. Iz nje naše telo črpa gradbeni material, ki ga potrebuje za rast, obnovo ter učinkovito delovanje mišic in organov, kot so na primer možgani in jetra. Hrana nas oskrbuje s potrebnim gorivom, da nam je toplo in da lahko naše srce nemoteno deluje. Če zaužijemo preveč hrane, se njen presežek spremeni v maščobo in telo ga shrani. Namen tovrstnega shranjevanja je v tem, da lahko razpoložljivo hrano uporabimo kot rezervo, če nekoč v prihodnosti njen vnos ne bi zadostoval za telesne potrebe.


Tudi zdravniki največkrat ne vedo kaj več o hrani. Avtor te knjige Vernon Coleman pa je licencirani zdravnik z dolgoletnimi izkušnjami s področja splošne medicine. Je avtor več kot sto knjig, ki so bile v Združenem kraljestvu prodane v več kot dveh milijonih izvodov in so prevedene v petindvajset jezikov. Med njimi je tudi knjiga, ki jo držite v rokah. Šele ko jo beremo, spoznamo, kako napačno se hranimo in si s tem pridelamo zdravstvene težave.


V knjigi je poljubno in na kratko razloženo, kako deluje hrana kot gorivo, kako varno pijemo, kako varna so živila, katerim živilom naj se izogibamo in katera naj jemo, da zmanjšamo tveganje za raka, kako na najpogostejše bolezni vplivamo s hrano, zakaj naj postanemo vegetarijanci. V knjigi je program za vitkost za vse življenje, pa nasveti za hujšanje otrok s prekomerno telesno težo. Razumeli boste, zakaj so trije redni obroki neumnost …

Podrobnosti

Avtor: Vernon Coleman
Prevod: Irma Kukovič
Založba: ARA založba
Obseg: 372 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki

Hrana, ki povzroča raka

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje