BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
-30%
e-Knjiga

Urin kot zdravilo (e-knjiga)

Hiter pregled

Ljudje pijejo svoj urin. Nekateri si z urinom namažejo telo, da se jim rane in poškodbe hitreje zacelijo. So tudi ljudje, ki uporabljajo svoj urin za lepšanje obraza in telesa.


V tej knjigi boste o koristnih učinkih svojega urina izvedeli še veliko več: zakaj urin ni škodljiva odpadna snov, temveč dragocena tekočina, polna zdravilnih učinkovin, ter kako lahko urin kot staro preizkušeno domače zdravilo najučinkoviteje in brez velikega truda uporabimo za zunanjo in notranjo obravnavo telesa. Pa ne samo pri manjših vsakodnevnih tegobah in za krepitev telesne odpornosti, temveč tudi kot sredstvo za prvo pomoč, za lepšanje in nego.


 

Vaša cena: 7,63 €

Redna Cena: 10,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Angela Martens
Prevod iz nemščine: Marija Helena Šinigoj
Založila: ARA založba
Obseg: 188 strani
Format: PDF

Prebrali boste lahko, kaj je pri samozdravljenju z urinom najbolj pomembno, zakaj sta odločilni zdrava prehrana in pijača ter kako vplivata na sestavo urina in ohranjanje kislinsko-baznega ravnotežja. Naučili se boste, kako ravnati, živeti, da sečnina razvije svoje najbolj učinkovite moči.

Vsi nasveti veljajo tudi za bralce, ki si ne morejo predstavljati, da bi se zdravili s svojim do zdaj preziranim telesnim izločkom. Naj vas ta knjiga spodbudi vsaj k poskusu. Želi vam pomagati s preizkušenimi nasveti in vam pokazati, kako za vselej premagamo predsodke. Potem boste kmalu sami ugotovili, kako preprosto je uporabljati dragocene sečne sestavine za najrazličnejše zdravstvene namene. Vedno in povsod.

Dodatne informacije

Članki

Ogled lastnega seča

Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje