BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Enciklopedija čarovnih rastlin

Hiter pregled

Osnova rastlinskega čarovništva – in sploh vsega čarovništva – je moč. Čarovništvo je povzročanje sprememb z uporabo moči, kot je znanost še ni prepoznala in sprejela. Rastlinsko čarovništvo je preprosto, ker so moči v rastlinah samih. Vse, kar morate znati, je prava izbira rastline in nekaj preprostih postopkov: vezanje vozlov, vretje vode, prižiganje sveč, šivanje in zakopavanje stvari v zemljo.


V knjigi so zbrani primeri čarovne uporabe več kot štiristo rastlin, ki so navedene s slovenskim botaničnim imenom, latinskim botaničnim imenom in ljudskimi imeni.

Redna Cena: 24,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Scott Cunningham
Prevedla: Bojana Pavlič
Izdala: Iskanja
Obseg: 320 strani
Format: 15 × 23 cm
Vezava: broširano

Knjiga ni medicinski priročnik, saj so avtorja, ameriškega raziskovalca in pisatelja, ki je raziskoval rastlinsko čarovništvo ter svet mineralov in eteričnih olj, bolj kot zdravilne lastnosti rastlin zanimale njihove kultne lastnosti. Skupaj z njim lahko ugotavljamo, da noben plevel ni brez smisla.

Knjiga združuje znanja in podatke o rastlinah, ki smo jih doslej našli razpršene v raznih etnoloških, antropoloških, zgodovinskih, mitoloških, astroloških in zeliščnih virih.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje