BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Brezplačna poštnina

Hujšajmo – avtosugestivni program za učinkovito hujšanje

Hiter pregled

»Hujšajmo« je avtosugestivni zvočni program, ki nas pripravi do tega, da jemo le toliko, kolikor je potrebno, in nam utrjuje vodilno misel: »Idealna teža je temelj mojega zdravja, daljšega življenja, boljšega počutja in hitrejšega ozdravljenja.«


Mnogi dietni zdravniki so si edini, da je uspeh shujševalne diete odvisen predvsem od človekove osebnosti, od terapevtove vplivnosti in – šele na zadnjem mestu – od shujševalne diete. Najprej moramo trdno skleniti, da bomo shujšali, pa čeprav je potrebno tudi odrekanje. Tu pa nam je v veliko pomoč avtosugestivni zvočni program, ki nam dietna pravila vtisne v podzavest. S temi življenjskimi pravili potem delamo in živimo, zavestno in celo avtomatično. Ta vtisnjena gesla v podzavesti so duševna opora v najbolj kočljivih trenutkih samopremagovanja pri hujšanju, ohranjevanju normalne telesne teže in sploh pri vsakdanjem pravilnem prehranjevanju.


Program »Hujšajmo« je sestavljen iz dveh zvočnih zapisov; na enem je Jutranji program, na drugem pa Večerni program. Z obema je avtosugestivni učinek še močnejši.

Podrobnosti

Avtorica: Gaša Milivojević
Založba: ARA založba
Obseg: 20 minut
Format: Mp3 zvočna datoteka

 

Zelo koristno je, če pred začetkom hujšanja pri zdravniku ugotovimo, kakšno je naše zdravstveno stanje, potem pa lahko z občasnimi zdravniškimi pregledi spremljamo uspeh dietnega zdravljenja oziroma hujšanja.

 

ENAJST DIETNIH PRAVIL, KI JIH MORAMO ZNATI NA PAMET

1. Uživajmo vsaj 3 do 6 obrokov na dan. Vmesni obroki so prepovedani.

2. Kakršni koli dodatki so nepotrebni.

3. Jejmo čimbolj pestro hrano in vse od kraja; uživanje samo priljubljenih jedi je prepovedano.

4. Pri idealni telesni teži se lahko najemo do sitega, ne pa preveč. Ko se najemo, ne mislimo več na hrano, posebno ne na priljubljene jedi.

5. Čim bolj se telesna teža bliža zgornji meji idealne teže, tem manj jedi naj bo v obroku. Kljub temu pa naj bo hrana čimbolj pestra.

6. Naučimo se uživati preproste jedi. Sladokuscem veliko bolj teknejo eksotične jedi. Te jedi prihranimo le za izredne priložnosti.

7. Hrana naj bo zmerno slana in začinjena. Ne uporabljajmo le začimb, ki jih imamo radi, temveč samo jedem in živilom primerne začimbe.

8. Jejmo v miru, primernem okolju in počasi. Hrano dobro prežvečimo.

9. Čezmerno uživanje hrane zahteva post ali dodatno aktivnost. Sadno-zelenjavni dan po prazniku zelo koristi.

10. Naučimo se praznovati brez preobilnih obrokov in pijače.

11. Pijmo zmerno in izbrano vino ob posameznih jedeh. Če smo žejni, pijmo raje vodo, ne pa vino ali pivo ali sladke sadne sokove.

Dodatne informacije

Članki

Pozitivno hujšanje

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje