BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
-22%

Kako odkrijete vaša prejšnja življenja

Hiter pregled

Priročnik korak za korakom vodi do znanja, kako se sami, brez terapevta, spustimo v prejšnja življenja in odkrijemo vzroke morebitnih bolezni, preganjavic, stisk, ki izvirajo iz davnine.

Vaša cena: 10,00 €

Redna Cena: 12,90 €

Dostopnost: Ni na zalogi


Podrobnosti

 

Avtor: Andrews, Ted
Prevod: Werbos, Darjan
Izdala: ARA založba
Obseg: 186 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

Pravkar se boste podali na presenetljivo in čudovito potovanje.
Poznavanje naših prejšnjih življenj lahko odpre vznemirljive poglede v naša medčloveška razmerja, kariero in zdravje. Odgovori na pogosto vprašanje: "Zakaj se to vedno dogaja meni?" Odkrije nove globine naše duševne sestave. In je poleg tega še zabavno.
Ted Andrews ponuja devet različnih načinov, ki jih lahko uporabite za odkrivanje svojih prejšnjih življenj brez pomoči poklicnega hipnotizerja! Opremil jih je s popolnimi navodili za varno in lahko regresijo ter celo opisuje, kako natančno določite datume in kraje iz svoje daljnje preteklosti.
Spoznali boste karmo, duše družabnice in duše dvojčice, skrivnosti rojstva in smrti, živali in reinkarnacijo, usklajevanje s prihajajočim otrokom med nosečnostjo, vlogo reinkarnacije v krščanstvu in še marsikaj drugega.
"Knjiga Kako odkrijete vaša prejšnja življenja je posebno dragocena za vse, ki morajo delati sami ali najraje delajo sami. Ponuja različne zanimive in učinkovite načine za dostop do podzavesti in s tem do bogastva samopoznavanja, shranjenega v njej."

Dodatne informacije

Članki

Reinkarnacija

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje