BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Jabolčni kis

Hiter pregled

Redno uživanje jabolčnega kisa, tako kot je opisano v tej knjigi – v njej pa so tudi napotki, kako ga naredimo sami –, ima zdravilno moč. Pospešuje prebavo, pomaga pri presnovi, podpira razstrupljanje telesnih sokov, preprečuje prehitro staranje, je razkužilo, uravnava količino holesterola, znižuje nevarnost motenj v obtoku in nevarnost civilizacijskih bolezni.


To je več kot dovolj razlogov, da jabolčni kis vključimo v naš vsakdan. Seveda ni čudežno zdravilo, ki bi nas rešilo vseh bolezni; kis nam pomaga predvsem s tem, da krepi telesno odpornost in nam tako pomaga ohranjati zdravje. Ne učinkuje pa enako na vse ljudi. Zato moramo delovanje kisa preizkusiti.


V jabolčnem kisu so vse za zdravje pomembne snovi, ki so v jabolkih: minerali, mikroelementi, nekateri vitamini in pektin ter nekaj snovi, ki nastanejo pri ocetnokislinskem vrenju. Predvsem ocetna kislina, vitamini in encimi, ki nastanejo pri presnavljanju ocetnokislinskih bakterij. Jabolčni kis vsebuje tudi kalij, natrij, kalcij, magnezij, fosfor, klor, fluor, žveplo, silicij, železo in baker ter vitamine A, provitamin A, B1, B2, B6, C, E in P (rutin).


V jabolčnem kisu so še druge organske kisline, na primer mlečna, citronska in propionska kislina, nekaj esencialnih (življenjsko pomembnih) aminokislin, estrov, ketonov, aldehidov in pektin.


Izplača se imeti malo bolj okisan vsakdan!

Podrobnosti

Avtorja: Tatjana in Alois Angerer
Založba: ARA založba
Obseg: 100 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki

Kis vrača veselje do življenja

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje