BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Koloidno srebro se vrača

Hiter pregled

Knjiga dopolnjuje vsebino pred dobrimi štirimi leti izdane prve knjige o koloidnem srebru. Dvaindevetdesetletni avtor, ki vsako jutro in vsak večer skupaj s svojo dvaindevetdesetletno ženo srkne šilce svojega srebrnega napitka, si prizadeva, da bi koloidno srebro koristilo čim več ljudem. Knjiga je tudi odgovor na vprašanja in predloge, ki jih je dobil po e-pošti in v pogostih telefonskih klicih po izdaji prve knjige.


Vse pogostejše raziskave učinkov koloidnega srebra širijo področja njegove uporabe, čeprav uradna medicina ni spremenila svojega odnosa do njega. Še vedno ga zavrača ter skriva, da je bilo koloidno srebro edini antibiotik, ki so ga brez zakonskih omejitev legalno uporabljali za zdravljenje infekcijskih bolezni in okuženih operacijskih ran. Po potrebi so ga bolniki dobivali tudi intravensko, z injekcijo v žilo. Brez recepta ga je bilo mogoče kupiti v lekarnah. Bilo je nepogrešljiva učinkovina družinske lekarne.


Koloidno srebro pa je bilo in je poceni, torej nezanimivo za trg zdravil.


Knjiga ima neprecenljivo vrednost. V njej najdemo znanstveno potrjene koristnosti koloidnega srebra, načine njegove uporabe od prehlada do raka in ne nazadnje tudi popoln načrt, kako si sami izdelamo napravo za njegovo ustvarjanje. In vse potrebne tehnične napotke, kako to, kar ste ustvarili, tudi preverite. Elektrode pa so naprodaj v Zlatarni Celje.

Podrobnosti

Avtor: Štefan Požlep
Založba: ARA založba
Obseg: 336 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki

Koloidno srebro se vrača

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje