BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Brezplačna poštnina

Marmelade in želeji z zelišči (druga, razširjena izdaja)

Hiter pregled

Poznamo več kot sto zelišč in začimb, ki jih lahko uživamo in uporabljamo za zdravljenje.


V različnih pripravkih nam pomagajo zmanjšati vnetja, okrepiti srce in imunski sistem, preprečiti ali zajeziti raka, sladkorno, alzheimerja in parkinsona. Če bi znali takšna naravna zdravila še bolj domiselno pripraviti, bi lahko bistveno zmanjšali porabo zdravil na recept.


Zelišča skupaj s sadjem in začimbami ustvarjajo izjemne terapevtske moči, v katere morda ne verjamete povsem, a sta jih poznali in uporabljali že Marija Treben, Sveta Hildegarda, pa Paracelzus, Kneipp, naš pater Ašič in številni drugi. Tudi tuji sistemi zdravljenja, kot sta nam poznani tradicionalna kitajska in ajurvedska medicina, verjamejo, da je treba poudarjati zdravje in ne bolezen. In zakaj ne bi varovali zdravja s tem, kar najdemo v naravi?


Avtorica priročnika Marmelade in želeji z zelišči je združila prijetno s koristnim. Sladka si življenje in ob tem skrbi za zdravje, ko si kuha marmelade in želeje z zelišči. Priročnik nam pomaga, da si omarice napolnimo z izbranimi začimbami in zelišči, jih dodajamo sadju in zelenjavi in kuhamo tisto, kar nam res koristi.


V kazalu priročnika najdemo na desetine bolezni, ki jih lahko omilimo ali celo odpravimo na sladek način: z marmelado in želeji z zelišči.

Podrobnosti

Avtorica: Barbara Černe
Založba: ARA založba
Obseg: 196 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki

Marmelade z zelišči

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje