BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Naravnik 2023

Hiter pregled

Naravnik za leto 2023 je duhovni in astrološki priročnik za vsak dan v letu. Izjemen je po tem, da Tebe, kot duhovno bitje, povezuje z naravo. Spodbuja Te k duhovnemu prebujanju ter razumevanju in spoštovanju naravnih zakonitosti.


Zasnovan je kot priročnik za uporabo naravnih priložnosti v poslovanju, prehrani, negi telesa, bivališču in okolju ter kot orodje za višanje ravni duhovne prebujenosti in višanje zavesti.


Uporaben je tudi kot prva pomoč v duševni stiski in stresu, saj vsebuje vsakodnevne avtorjeve duhovne spodbude za Tvojo višjo prisebnost.


Naravnikovi podatki o luninih menah, mrkih, sončevih in zemljinih dvanajstinah, retrogradnem gibanju planetov … so za vsakdanje življenje neprecenljive astrološke in astronomske informacije.

Podrobnosti

Avtor: Rudi Klarič
Založba: Cultura Europaea
Obseg: 236 strani
Format: A4
Vezava: spiralna

Naravnik® 2023 Ti zagotavlja optimalno uporabo v pisarni, doma, na potovanju, kjerkoli. Spiralna vezava omogoča lažje listanje po vseh straneh, hkrati pa zlahka ostaneš na koledarski strani, s priporočili za tisti dan.

Na datumskih straneh se zvrstita dva dneva na eni strani, kar prinaša boljšo preglednost, načrtovanje, organizacijo, pregled časa. Temu sta prilagojena tudi oblika in izgled notranjosti Naravnika, ki sta letos spet drugačna.

Po koncu datumskih strani so navodila za uporabo.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje