BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pot integritete – odkrijte pot do svoje prave narave

Hiter pregled

Skoraj vsakogar od nas v nekem trenutku prešine občutek, da smo na napačni strani poti in da ne živimo, kot bi bilo prav. Ko preživimo nekaj let v nekem poklicu, odnosu ali okoliščinah, se nam morda nenadoma vse skupaj zazdi nekako neustrezno. Tedaj je kar pametno vzeti v roke knjigo »Pot integritete«, ki nam lahko spremeni življenje, morda pa nam ga celo reši.


Avtorica Martha Beck, doktorica sociologije, trenerka življenjskih veščin, specializirana za pomoč posameznikom in skupinam pri doseganju višjih stopenj osebne in poklicne uspešnosti, nas v knjigi popelje na duhovno pustolovščino, ki bo spremenila tok našega življenja in nas povedla k pristni sreči. Pojasni nam, zakaj je integriteta, to je usklajenost s samim seboj, ključ do smiselnega in radostnega življenja.


V knjigi je predstavljen štiristopenjski proces, s katerim lahko vsakdo vzpostavi integriteto, z njo pa občutek smisla, čustveno ozdravitev in življenje brez duševnega trpljenja. Marsikaj od tistega, kar nas muči, denimo ugajanje ljudem, vztrajanje v zadušljivih odnosih, slabe navade … nam kaže, kaj se zgodi, če izgubimo stik s tem, kar nam resnično daje občutek celostnosti.

Podrobnosti

Avtorica: Martha Beck

Prevedel: Erik Majaron

Založil: Primus

Format: 13,5 × 22 cm

Obseg: 340 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje