BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Poti do zdravja – 100 pričevanj

Hiter pregled

Velik odstotek Slovencev se tako kot ljudje v razvitih evropskih državah odloča za različne oblike alternativnega zdravljenja, ta odstotek je še večji med kroničnimi bolniki. Knjiga zajema več kot dvajsetletno raziskovanje resničnih zgodb ljudi, ki so v iskanju izgubljenega zdravja in ravnovesja našli rešitev v različnih oblikah alternativne medicine, samozdravljenja in v klasični ortodoksni medicini.


Poti do zdravja nudijo praktičen vpogled, katere oblike zdravljenja so med Slovenci najbolj priljubljene in kam se obrnejo, kadar uradna medicina dvigne roke. Med njimi so ajurveda, zeliščarstvo, naturopatija, magnetna terapija, homeopatija, bioenergija, tradicionalna kitajska medicina, manualna terapija, naturopatija, svetlobna terapija, refleksoterapija, vibracijska medicina, zvočna terapija, hidroterapija, reiki, zdravljenje z matičnimi celicami, bioresonanca, če jih naštejemo nekaj. V knjigi so zbrane tudi zgodbe, ki potrjujejo uspešnost sodobne zahodne klasične medicine.


Med pričevanji je veliko tudi takih, ki razbijajo tabu duševnih bolezni, odkrivajo pomen duševnega zdravja, kažejo pot, kako se izviti iz temnega brezna depresij, anksioznosti in izgorelosti ter se spoprijeti z različnimi oblikami zasvojenosti, kot so alkoholizem, prenajedanje, kajenje …

Podrobnosti

Avtorica: Andreja Paljevec
Založba: ARA založba
Obseg: 528 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje