BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Svetloba – zdravilo prihodnosti

Hiter pregled

Zdravniki že začenjajo ceniti zdravilno moč svetlobe. Sedanja medicinska obravnava sčasoma postaja zastarela. Skalpele bodo nadomestili laserji, zdravila na recept pa predpisane barve, akupunkturne igle, svetlobne igle in očala za zdrave oči. Zdravje in dolgoživost pa bosta v prihodnje norma. Tako pravi v tej knjigi zdravnik dr. Jacob Liberman in nas uči, kako lahko s pomočjo svetlobe ozdravimo ZDAJ.


V knjigi najdemo napotke, kako s pravilno izbranimi barvami vplivamo na otroke, šolarje, da so telesno in čustveno bolj zdravi in ustvarjalnejši, kako opuščanje prevladujoče fluorescenčne svetlobe že zamenjuje simulirana sončna svetloba, ki ji priznavajo zdravilne sposobnosti, in kako je priporočeno vsakodnevno izpostavljanje soncu; po njegovih besedah bo priporočeno in vključeno v naše vsakdanje delo.


In spoznamo, kako barve vplivajo na telo in um, kako modra svetloba zatira zlatenico, modra odriva artritis, rdeča preganja migrene, poln svetlobni spekter znižuje holesterol … In razlaga, kako naj bi zaporniki bivali v rožnatih in športniki v rdečih sobah. S pravilno izbrano svetlobo lahko omilimo žalost, zmanjšamo stres, podaljšamo življenje …

Podrobnosti

Avtor: Jacob Liberman
Prevod: Lidija Kreft
Založba: ARA založba
Obseg: 336 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki

Svetloba – zdravilo prihodnosti

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje