BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Zdravljenje z rdečo svetlobo Zdravljenje z rdečo svetlobo

Zdravljenje z rdečo svetlobo

Hiter pregled

Ta preprosto napisan priročnik pojasnjuje zdravilne koristi osvetljevanja z rdečo in bližnjo hladno infrardečo svetlobo. Z resničnimi uspešnimi zgodbami, ki jih podpirajo najnovejše znanstvene raziskave, razlaga, zakaj se je v zadnjih letih terapija z rdečo in bližnjo infrardečo svetlobo tako močno razširila po vsem svetu. To neboleče zdravljenje brez stranskih učinkov je vsekakor preboj v medicini. Tudi zato, ker se lahko zdravimo sami, doma.


Terapija z rdečo svetlobo, med znanstveniki poznana kot fotobiomodulacija, obstaja že desetletja. Naprave za terapijo z rdečo in bližnjo hladno infrardečo svetlobo je odobrila FDA, Ameriška uprava za hrano in zdravila, predvsem za nego kože in za preganjanje bolečin. Opravljenih je bilo že na stotine kliničnih preizkušanj. Tudi med poklicnimi športniki.


Fotobiomodulacija se je izkazala pri lajšanju nevropatskih bolečin, bolečinah v kolenih, križu, vratu, ramenu, teniškem komolcu. Uspešna je pri revmatoidnem artritisu, osteoartritisu, disfunkciji čeljustnega sklepa, fibromialgiji, limfedemu, pri odpravljanju brazgotin, aken, gubic in globljih gub, psoriazi. Pomaga tudi pri celjenju ureznin in odrgnin, celjenju ran pri starejših, diabetični razjedi, ustničnem herpesu. Pa tudi pri nespečnosti in ponovni rasti las. Je tudi alternativa opioidom v negi pri raku.

Podrobnosti

Avtorica: Stephanie Hallet
Prevod: Aiša Maj
Založba: ARA založba
Obseg: 224 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki

Rdeča je vsestranki zdravnik

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje