BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Prehranske rešitve za 88 zdravstvenih težav

Hiter pregled

Hrana močno vpliva na naše zdravje. Z njo lahko preprečimo bolezen, prav tako pa lahko z ustrezno prehrano mnoge bolezni odpravimo. Optimalna prehrana je neizpodbitno temelj dobrega zdravja. Kljub temu je vse do danes farmacevtska industrija ohranila močan vpliv in mnogi konvencionalni zdravniki še vedno ostajajo gluhi za prehranske terapije. Konvencionalni zdravniki, ki ne upoštevajo vpliva prehrane in hranil na zdravje oziroma bolezni, dobesedno tiščijo svoje glave v pesek.


Nemogoče je ignorirati močne znanstvene dokaze. Pokazalo se je, denimo, da sredozemska prehrana zmanjša pogostost srčno-žilnih obolenj za trideset odstotkov. Osnovna prehrana, ki vsebuje v glavnem le aminokisline, uspešno zdravi kronično vnetno črevesno bolezen – pogosto bolje kot terapija z zdravili. Mnoge znanstvene raziskave so dokazale tudi povezavo med uživanjem hitre prehrane, živil živalskega izvora (vključno z mlekom in mlečnimi izdelki) ter kroničnimi obolenji, kot so koronarna srčna bolezen, sladkorna bolezen, rak dojk, prostate in črevesja.

Podrobnosti

Avtor: David Rowland
Prevod: Mateja Malnar Štembal
Založba: ARA založba
Obseg: 448 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Ta knjiga je najizčrpnejša zbirka sodobnega znanja o holistični prehrani. V njej najdete vsa najboljša odkritja ter nove in inovativne programe naravnih zdravljenj, ki v mnogih primerih bolezen popolnoma odpravijo.

Dodatne informacije

Članki

Prehranske resitve za 88 zdravstvenih tezav - Kombiniranje hrane

Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še