BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kako očistimo svoj dom duhov

Hiter pregled

Kako se znebiti duhov v hiši? Žal na to ni preprostega odgovora. Marsikaj je namreč odvisno od vrste duha. Obstaja več različnih vrst duhov in vsaka od njih ima svoje značilnosti, o katerih se podrobneje poučimo v knjigi. Dobrega duha se znebite drugače kot duha, ki kaže zle namene ali pa je nagajiv.


Družba in mediji so nas prek knjig in filmov prepričali, da se moramo duhov bati, v resnici pa nam večinoma ne želijo škodovati, zato je vsakršna bojazen odveč. Zapomnite si, da morate biti odločni in svoj dom zahtevati nazaj, ne pa dovoliti, da vas strah ohromi. Cilj te knjige je, da pridobite potrebno moč in znanje, da se spopadete z duhom, ki se je naselil v vašo hišo.


Seveda niso vsi duhovi slabi, pa vendar lahko človeka prestrašijo, kar je povsem razumljivo. Glavno je, da se zavedate, da je večina duhov podobnih živim ljudem. Gre za osebe, ki so bile nekoč žive in so na nek način še zmeraj, le da nimajo teles.


Duhovi nas ne želijo prestrašiti, ampak zgolj iščejo način, da bi z nami komunicirali. Ta knjiga vam bo pomagala prepoznati vrsto duha oziroma entitete, ki jo imate v hiši, in najti pravi način, da se je znebite.


Obstaja pa tudi nekaj vrst duhov, ki se jih nikakor ne smete lotiti sami. Ta knjiga vam ponuja znanje, ki ga potrebujete, da boste sposobni izbrati pravega strokovnjaka.

Podrobnosti

Avtorica: Debi Chestnut
Prevod: Lidija Kreft
Založba: ARA založba
Obseg: 216 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki

Kako se znebimo duhov

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje