BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
-50%

Moč pravega trenutka

Hiter pregled

Naša biološka ura, učeno ji pravimo cirkadiani sistem, vpliva na vsako delovanje našega telesa in uma. Nadzira vse. Bolj ko razumemo cirkadiano usklajenost – koncept je v knjigi razložen zelo poljudno – bolj si izboljšamo življenje.


Vprašalnik na začetku knjige nam pomaga odgovoriti, v katerega od štirih tipov kronoritma se uvrščamo, oziroma kateri kronotip smo: lev, medved, volk ali delfin?  Za vsak kronotip namreč obstaja najboljši čas za vse, kar počne. Med drugim iz knjige izvemo, kdaj je najbolje vzeti zdravilo in kako si čez noč izboljšamo življenje, kdaj ima naše telo največ koristi in zadovoljstva od telesne dejavnosti ...

Podrobnosti

Avtor: dr. Michael Breus
Prevod: Mateja Malnar
Založba: ARA založba
Obseg: 542 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: mehka

Cirkadiana znanost izboljšuje tudi medicinske preiskave.

Na podlagi preprostega razumevanja svoje biologije in časovnega razporeda se naučimo, kdaj iz sebe in svojih partnerskih odnosov potegnemo največ koristi. To velja za področje spolnih odnosov, ljubezni, načrtovanja družinskega dogodka in pogovora z otroki. Z napredkom na teh področjih izboljšamo svoje zdravje in vse življenje tako, kot si sploh ne bi mogli misliti.

Ko vemo in razumemo, kdaj najbolje delujemo mi sami in kdaj najbolje delujejo drugi, veliko lažje predlagamo svoje najboljše zamisli in jih uresničimo. Smo bolj ustvarjalni in bolj odprti za nasvete. Ta knjiga nas nauči, kdaj smo lahko najboljši na mnogih ravneh.

Dodatne informacije

Članki

Moč pravega trenutka

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še