BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Regresija v prejšnja življenja – praktični vodnik

Hiter pregled

Knjiga uglednega avtorja temelji na četrtstoletnih izkušnjah z regresijami.


Regresijska terapija lahko odpravi težave, katerih vzroki izvirajo iz otroštva ali iz hudega doživetja v preteklem življenju. Vpogledi v te vzročne povezave so zelo poučni in zdravilni.

Redna Cena: 19,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Jan Erik Sigdell
Založila: ARA Založba
Obseg: 216 strani
Format: 12, 5 × 19,5 cm
Vezava: broširano

Zakaj trpimo? Brez razloga? Se nam »udarci usode« ali »naključja« zgodijo brez vsakega smisla? S pomočjo reinkarnacije, kot nam s številnimi primeri dokazuje knjiga, lahko na ta vprašanja jasno odgovorimo z ne, saj nam reinkarnacija smiselno pojasni pogosto boleče, težke situacije in navidezno nerešljive težave, s katerimi se spoprijemamo v življenju. Če jih dojamemo kot karmične posledice iz preteklosti in ne kot slabo voljo usode, hitro izgubijo pridevnik »kruto« ali »nepravično«.

V resnici ni »dobre« ali »slabe« karme. Karma je nevtralna; povrnjeno jo dobimo v kakovosti, v kateri smo jo »posejali«.

Knjiga temelji na četrtstoletnih izkušnjah z regresijami oziroma regresijsko terapijo. Avtor Jan Erik Sigdell je veliko izkušenj nabral prav med Slovenci, saj tu izvaja regresijsko terapijo že dolgo vrsto let.

Knjiga Regresija v prejšnja življenja je namenjena vsem ljudem, da bi jim regresijska terapija – pomagajo si lahko tudi brez terapevta, za to je avtor izdelal zgoščenko z istim naslovom – odpravila težavo, katere vzroki ponavadi izvirajo iz neprijetnega ali celo hudega doživetja v preteklem življenju. Pri tem najdemo karmični vzrok spet v dejanju, ki sega še dlje v preteklost. Ni redkost, da vzrok težave izvira tudi iz otroštva sedanjega življenja. Lepa in prijetna doživetja na srečo ne povzročajo težav.

V regresijah smo vedno znova soočeni s karmičnimi povezavami med bolečimi doživetji in predhodnim napačnim vedenjem, a vpogledi v te vzročne povezave so zelo poučni. In kar je najbolj pomembno: pogosto zdravilni. Velja za telo in dušo.

Dodatne informacije

Članki

Pot v regresijo

  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje