BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pot odličnega moškega

Hiter pregled

»Vse do nedavna sta bili vlogi moškega in ženske jasno ločeni in trdno določeni. Moški naj bi šli od doma in služili denar, ženske pa ostajale doma in skrbele za otroke. Moški so s pomočjo fizične in finančne prevlade ter groženj pogosto manipulirali s svojimi ženskami. Ženske pa so jim to vračale s kaznovanjem na čustvenem in spolnem področju. Značilna karikatura starih časov sta mačo tepec in pokorna gospodinja.«


To je zapisano v knjigi kot razlog, da je avtor napisal knjigo, ki ji pravi priročnik za moške, ki želijo obvladati izzive v odnosih z ženskami, pri delu in spolnosti.


Stranski učinek današnjega trenda spolne enakosti je danes osrednji vzrok za nesrečo v intimnih odnosih. Bančni računi so izravnani, strast pa je umrla. Moški niso več mačo tepci.

Redna Cena: 22,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: David Deida

Prevedel: David Šušelj

Izdala: Chiara

Format: 15 × 21 cm

Obseg: 200 strani

 

Ženske pravijo, da so sodobni moški mehkužni, prešibki in preveč negotovi, da bi jim lahko zares zaupale.

Občutljivi in prijazni moški pa pravijo, da so ženske preveč vsiljive, agresivne, pretrde in čustveno zadržane, da bi jih popolnoma sprejeli.

Da bi bilo v takšnemu svetu lepše ženskam in moškim, knjigo avtor seveda priporoča v branje tudi ženskam. Za nekatere je preveč neposreden.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje