BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Biologija prepričanj

Hiter pregled

Ta dopolnjena izdaja ob deseti obletnici svetovne uspešnice »Biologija prepričanj« je glavno sporočilo prvotne izdaje, dopolnjene z najnovejšimi znanstvenimi odkritji – in v zadnjem desetletju jih je bilo veliko.


»Biologija prepričanj« je prelomno delo na področju nove biologije. Nekdanji profesor in poznani znanstvenik dr. Bruce Lipton v njej predstavi svoje poskuse in poskuse drugih vodilnih znanstvenikov, ki natančno razlagajo mehanizme, s pomočjo katerih celice prejemajo in procesirajo informacije iz okolja. Implikacije teh raziskav radikalno spreminjajo naše razumevanje življenja, saj nas učijo, da naše biologije ne nadzoruje DNK; namesto tega na DNK vplivajo signali iz celičnega okolja, vključno z energijskimi informacijami, ki jih oddajajo naše pozitivne in negativne misli.


Ta združitev najnovejših in najboljših raziskav s področja celične biologije in kvantne fizike nam ponuja upanje in pomeni velik preboj, saj nas uči, kako lahko svoje telo spremenimo s spremembo svojih prepričanj.


Avtor je svoja na medicinski fakulteti nagrajena predavanja prenesel tudi v javnost in je trenutno iskan osrednji govornik in vodja delavnic.

Podrobnosti

Avtor: dr. Bruce H. Lipton

Prevedli: Simona Koželj in Nina Kranjc

Založba: Primus

Obseg: 340 strani

Format: 22 × 14 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje