BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dieta popolna 10

Hiter pregled

Ko se ljudje hranijo po tej knjigi, zatrjuje avtor, ameriški zdravnik dr. Michael Aziz (ustanovitelj in vodja newyorške ustanove za tradicionalno, komplementarno in integrativno medicino Midtown Integrative Medicine), si uravnovesijo deset najpomembnejših hormonov. To pa jim povzroči, da so deset let mlajši, deset kilogramov lažji in desetkrat bolj zdravi.


Knjiga nam koristi, če želimo shujšati, uravnovesiti hormone, pospešiti presnovo, znižati raven holesterola, preprečiti srčna obolenja, zmanjšati tveganje za pojav številnih oblik raka, nadzirati sladkorno bolezen, znižati krvni tlak, izboljšati spomin, pregnati depresijo, zmanjšati stres in tesnobnost, izboljšati spolno življenje, okrepiti plodnost, povečati raven energije, okrepiti kosti, imeti sijočo polt, okrepiti imunski sistem, živeti dlje in še marsikaj. In to tako, da se osredotoča na deset najpomembnejših hormonov. Vsak izmed njih izjemno vpliva na druge. In ko je teh deset hormonov v popolnem ravnovesju, se znebimo odvečnih kilogramov, obenem pa se opazno pomladimo.

Redna Cena: 29,50 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: dr. Michael Aziz
Prevedel: Jernej Zoran
Založba: Futuristic Life
Obseg: 488 strani
Format: 17 × 22 cm
Vezava: broširano

Dieta popolna desetka ima manj pravil in omejitev kot druge diete, zaradi katerih ste lačni, nezadovoljni ali manj zdravi. Poleg tega vam ne bo treba nikoli preštevati kalorij, gramov maščob ali odstotka ogljikovih hidratov.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje