BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Doživetja akaše

Hiter pregled

V knjigi so zbrane osebne pripovedi doživetij dvajsetih vodilnih strokovnjakov s področij, kot so psihiatrija, fizika, filozofija, antropologija, naravno zdravljenje, obsmrtna doživetja, duhovnost … Vsi ti strokovnjaki poročajo o svojih doživetjih, povezanih s poljem akaše ali vesoljnega spomina, ki zmore pošiljati informacije ljudem brez posredovanja njihovih čutil. Njihove izkušnje s poljem akaše so do zdaj že potrjene in podprte z dokazi vrhunske znanosti o obstoju polja kvantnega spomina, v katerem so vse informacije preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.


Naraščajoče število in intenzivnost tovrstnih doživetij sta sestavni del obsežnega duhovnega preporoda ter evolucije človekove zavesti, ki poteka danes. Zdaj je znanstveno dokazana pravilnost vedenja oziroma občutenja, da smo vsi povezani med seboj in z vesoljem še kako drugače kot zgolj s svojimi očmi in ušesi. Pripadniki tradicionalnih domorodskih skupnosti so se v polnosti zavedali teh nematerialnih povezav in jih vključevali v svoje vsakodnevno življenje. Sodobna civilizacija pa se še naprej otepa teh neodvisnih povezav in celo zanika njihov obstoj.


Prav izpovedi vodilnih osebnosti s področja kulture in znanosti, zbrane v tej knjigi, nudijo pomembne dokaze o resničnosti nesnovnega stika, ki ga imajo človeška bitja med seboj in vesoljem.

Podrobnosti

Avtor: Ervin Laszlo

Prevedel: Erik Majaron

Izdal: Primus

Obseg: 350 strani

Format: 14 × 22 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje