BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

dr. Voda – zdravi z vodo

Hiter pregled

Avtor priročnika nas poučuje, da večino današnjih bolezni povzroča nezavedna dehidracija ali pomanjkanje vode v telesu. Današnji medicinski strokovnjaki to zanemarjajo. Glavni igralec v priročniku je dr. Voda – čista navadna pitna voda – temeljna snov in poglavitno gibalo vsega dogajanja v človeškem telesu in zato dr. Voda zdravi samo z vodo.


Vse več ljudi je debelih, tudi mnogo mladih, otrok. Razlogov je veliko. En ne tako redek razlog za debelost je tudi dehidracija ali pomanjkanje vode v telesu. Kronična dehidracija ubija boleče in prezgodaj, njene prve znake pa zdravniki imenujejo »bolezni neznanega izvora«!


Robert Osterman, avtor tega drobnega priročnika za zdravljenje z vodo, je v knjižici povzel dela dveh neodvisnih avtorjev in lastne izkušnje. Šokantna resnica o vodi je ta, da »Niste bolni, žejni ste«, ker »Telo kliče po vodi!« V tem stavku je združil naslova knjig dveh največjih svetovnih avtoritet, ki sta oznanjala resnico o pomembnosti količine in kakovosti vode za človeka in vsa bitja na zemlji: Telo kliče po vodi Fereydoona Batmanghelidja in Šokantna resnica o vodi (Shocking Truth About Water) dr. Paula Bragga.

Podrobnosti

Avtor: Robert Osterman
Založba: Zavod za celostno zdravje »Akademija zdravja«
Obseg: 112 strani
Format: 11 × 19 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki

Dr. Voda zdravi z vodo

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje