BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dragulji onstranstva

Hiter pregled

Kako se starši soočijo z nenadno izgubo svojega otroka? Kaj ob tem občutijo in kako se ne zlomijo ter znova najdejo smisel življenja? Ob tovrstni tragediji odkrito in iskreno piše svojo življenjsko zgodbo Iztok Krevs v prvencu Dragulji onstranstva.


Po smrti sina družina, prežeta s čustvi bolečine, strahu in nelagodja, začne dobivati presunljiva duhovna videnja. Poleg tega se na nebu začnejo prikazovati podobe, ki jih Iztok zajame v objektiv fotoaparata in z izjemnim prepoznavanjem razkriva njihovo sporočilnost. Razkrije se otipljivo, tolažljivo in osvobajajoče sporočilo, da sin Matej živi.


Avtor nam pogumno in pretresljivo odstira najintimnejše kotičke svojega srca, bogatega notranjega življenja, dovzetnega za najmanjše podrobnosti čutnega zaznavanja, ki zdravijo njega in njegovo družino. Pri tem na zanimiv način v poljudnoznanstvenem slogu prepleta psihološke, naravoslovne in teološke prvine.


Naš namen ni, da smo kot zaprti popek sredi prekrasnega cvetočega grma – življenja. Bog želi, da zasijemo v svetlobi in skupaj z vsemi vzcvetimo v prispodobo nebes. Zato nam Iztok razkrije svojo največjo Resnico – manifestacijo duhovnega sveta skozi oblake. Videnja začne dojemati kot najpopolnejšo in brezpogojno ljubezen Boga, Duha in angelov.


V Bogu in veri je torej shranjeno največje zdravilo naše duše – LJUBEZEN.

Podrobnosti

Avtor: Iztok Krevs
Založba: Primus
Obseg: 347 strani
Format: 16,5 × 23,5 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki

Posmrtno življenje ni iluzija

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje