BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Karma in reinkarnacija

Hiter pregled

Smrt, ponovno utelešenje … Večni temi, ki se dotakneta vsakogar. In odgovor na vprašanja, kaj se zgodi ob smrti in po njej, najdemo v knjigi indijskega jogijskega mojstra Paramhanse Yoganande, ki je vplival na milijone ljudi.


Knjiga Karma in reinkarnacija sicer ni priročnik o smrti, je pa odgovor na kopico vprašanj; ob pojasnjevanju delovanja karme, smrti in reinkarnacije knjiga odstira globlji pomen obstoja vsake duše. Pa tudi, kako navežemo stik s pokojnimi, kako odženemo slabe duhove, kako povabimo dobre duše …

Redna Cena: 16,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Paramhansa Yogananda
Prevedla: Kaja Regula
Založil: Inštitut EKO365
Obseg: 146 strani
Format: 14,5 × 17,5 cm
Vezava: broširano

Med zanimivejša poglavja nedvomno sodi razumljiva razlaga fizičnih in psiholoških stanj ob smrti, ki bi jih moral poznati vsakdo, saj se vsakdo sreča s smrtjo bližnjih. Tu tudi izvemo, da sluh zadnji zapusti umirajočega in da je pomembno, česa naj ne govorimo ob smrtni postelji.

V petih razumljivo napisanih in prijetno prevedenih poglavjih zvemo, kaj je karma, da je duša svobodna, kaj je dobra in slaba karma in kako nam želi Bog pomagati. Zvemo, kako naj se soočimo s svojo karmo, kako se spopademo z izzivi karme, kako se karme osvobodimo, celo poglavje pa je namenjeno tudi smrti in ponovnemu rojstvu. Ne nazadnje so v knjigi tudi znanstveni dokazi reinkarnacije.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Cangura
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje