BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ponovno neukročeni – šamanske prakse za vrnitev k izvoru

Hiter pregled

Knjiga zajema bistvene osnove spodnjega sveta. Avtor, psihoterapevt, učitelj in šamanski praktik, ki v svoji šoli šamanizma in animizma Three Ravens College študente z vsega sveta poučuje terapevtski šamanizem, v knjigi razlaga, kako prepoznati spodnji svet in kdaj ste dejansko v njem in ne v srednjem ali zgornjem razredu. Pouči nas, kako odkriti Človeške Vodnike spodnjega sveta in poglobiti vez z njimi ter kako zaceliti prekinjeno človeško povezavo z Materjo Zemljo.


V knjigi je zbran obširen izbor osnovnih praks in zdravilskih metod, skupaj z vajami, ki jim lahko sledite korak za korakom sami in na podlagi osebnih izkustev razvijate svojo šamansko prakso. Knjiga je tako vodnik kot zemljevid. Če poskusite izvajati vaje v njej, lahko izjemno poglobite svoje šamansko delo ter ga popeljete na povsem nove ravni – tako glede veščine kot glede razumevanja znanja.


To je knjiga o prebujenju in videnju, pa ne le duhovnega sveta, temveč tudi človeške družbe, kakršna v resnici je. Ključno poslanstvo šamanizma je namreč služiti družbi.


V knjigi je tudi veliko priporočil; v njej je dovolj potovanj in drugih praks za večletno poglabljanje in razvijanje šamanske prakse.

Podrobnosti

Avtor: Paul Francis

Prevedla: Irena Pan

Založba: Chiara

Format: 15 × 23 cm

Obseg: 230 strani

Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje