BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Reinkarnacija – milostno darilo življenja

Hiter pregled

Kje je naša domovina? Smo doma na tem svetu? Ali ta svet samo prepotujemo kot bolj ali manj potrpežljiv gost? Je vidna materija pravzrok, ki nas nosi - ali pa izviramo od kod drugod?

Redna Cena: 9,80 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor:  Univerzalno življenje - Gabriele
Založba: Univerzalno življenje
Obseg: 74 strani
Format: 12,0 × 17,3
Vezava: broširano

Že od nekdaj krožijo človekova čustva in slutnje okrog vprašanj: Od kod in kam, zakaj in čemu? Redkokdaj lahko nanje odgovori nekdo tako bistro in jasno kot Gabriele, prerokinja, učiteljica in poslanka Boga za naš čas.

Ali obstaja reinkarnacija, torej možnost ponovnih utelešenj, ali ne, ni tema ezoteričnih krožkov. Prastaro človekovo vedenje, ki je bilo v zgodnjem prakristjanstvu še živo, je izpodrinila nastajajoča oblastna cerkev, kar je imelo usodne posledice za vso zgodovino človeštva vse do danes. Zdaj je toliko pomembneje, da dojamemo in izkoristimo možnost, ki nam ponuja to vedenje, če ga udejanjimo.

Dodatne informacije

Članki

Slovenski prakristjani

Proizvajalec Avtor: Alberto Villoldo Založba: TELEdisk Obseg: 232 strani Format: B5 Vezava: mehka Prvi uvid uči vas kako se osloboditi emocionalnih rana iz svoje prošlosti, na isti način kao što zmija odbacuje kožu: sve odjednom. Poučava činjenici da vi niste svoja p
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje