BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Šamansko potovanje

Hiter pregled

S to knjigo potujete v zdravilno moč šamanizma. Odpre se vam svet potencialov in možnosti in za to ne potrebujete kakih posebnih talentov ali moči. Le odprt um. Avtor, psihoterapevt in šamanski praktik, učitelj, nas pelje v spremembo življenja na bolje, morda pa bomo z novim znanjem lahko prispevali tudi kak korak k ozdravljenju sveta.


Šamanizem je praksa, ki so jo nekoč izvajala vsa ljudstva sveta; znano je, da so že prvi ljudje, ki so živeli v plemenih kot lovci in nabiralci, udejanjali šamanizem. Šamanska kultura je stara 35.000 let in je bila nekoč tudi del načina življenja ne le v Evropi, bolj znana je bila v Ameriki, Aziji, Sibiriji, Mongoliji, Kitajski, Koreji, Japonski, Tibetu, Indiji, Burmi, Afriki, Skandinaviji …


Knjiga nam razkriva stara znanja, pomembno pa je, da nas v ta svet popelje praktično. V desetih poglavjih nam avtor najprej razkrije, zakaj se s tem sploh ukvarja, razloži, kaj šamanizem je in kaj ni, razgrne šamanski pogled na svet, na dvajsetih straneh natanko razloži vaje, s katerimi vstopimo v svet šamanstva, razgrne pot k okrevanju in predstavi etični kodeks praktikov terapevtskega šamanizma. Natanko tudi razloži pomen pogosto uporabljenih šamanskih izrazov.

Podrobnosti

Avtor: Paul Francis

Prevedla: Irena Pan

Založba: Chiara

Obseg: 190 strani

Format: 15 × 23 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje