BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

To je Moja Beseda Alfa in Omega, Jezusov evangelij (knjiga in CD)

Hiter pregled

Knjiga sloni na vsebini knjige Jezusov evangelij – Kaj je bilo pred 2000 leti?, kjer Kristus razlaga, pojasnjuje in dopolnjuje evangelij, da bi ljudje izvedeli pravo resnico o življenju in delovanju Jezusa iz Nazareta. Knjiga, pravijo založniki, daleč presega vsebino Biblije ob dejstvu, da je bilo mnogo tega, kar je učil Jezus iz Nazareta namerno ali nenamerno spremenjeno in marsikaj ni prišlo v zbirko tekstov Biblije – Vulgate.

Redna Cena: 24,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Založilo: Univerzalno življenje, Ljubljana
Obseg: 780 strani
Format: 13 × 18,5 cm
Vezava: trda vezava

Dopolnjeni izdaji knjige To je Moja Beseda Alfa in Omega, Jezusov evangelij je dodana avtobiografija Gabriele, božje prerokinje in poslanke za današnji čas. Dodana ji je tudi zgoščenka, dolga kake tri četrt ure, s katere se sliši božje preroško zdravljenje z naslovom Moč Kristusa v tebi zmore vse, o, človek, poslanica iz vesolja iz leta 1995.

V knjigi To je Moja Beseda ni več govora o Bogu, ki kaznuje in maščuje. Prav nasprotno; govori o Bogu ljubečem očetu in nam kaže pot, po kateri naj stopamo. Samo z uresničevanjem njegovih naukov, ne le s poslušanje le teh, se bomo po telesni smrti vrnili v večna bivališča v nebesih. Najpomembnejše pa je, da so naši naslednji bližnji tudi živali, ki niso tukaj zato, da bi jih mučili in ubijali. Govori o zakonu setve in žetve. Posledice človekovih ravnanj so vidne danes v stanju tega sveta in v podnebnih katastrofah. V današnjem času, ko imamo več znanja, lahko Kristus razodeva zgradbo vesolja, zgradbo duše, ki je mikrokozmos v makrokozmosu, razlaga o moči misli, katerih energija se ne izgubi, in še mnogo drugega.

Iz razodetja navsezadnje izvemo tudi to, kako se bo v prihodnosti godilo Zemlji in ljudem in o izgradnji Božjega kraljestva na Zemlji, katerega temelji so že postavljeni.

Dodatne informacije

Članki

Ali Jezus spet govori?

Proizvajalec Avtor: Alberto Villoldo Založba: TELEdisk Obseg: 232 strani Format: B5 Vezava: mehka Prvi uvid uči vas kako se osloboditi emocionalnih rana iz svoje prošlosti, na isti način kao što zmija odbacuje kožu: sve odjednom. Poučava činjenici da vi niste svoja p
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje