BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wi Fi za dušo in srce

Hiter pregled

Avtorica razkriva svojo pot in dogodke iz svojega življenja, ki so izrazito vplivali nanjo in jo korenito spremenili. Z dna je našla luč na koncu predora, ki je pripomogla, da je spremenila dojemanje in lastni svet. V njem danes ni prostora za zunanje vplive in negativnosti, kot tudi ne za okolje, v katerem bi prebivali ljudje, ki si ne zaslužijo njene pozornosti in naklonjenosti. Z vso hvaležnostjo do življenja je napisala to knjigo in jo namenila vsem, ki jih zanima duhovnost, ezoterika, ljudem, ki ne razmišljajo o življenju zgolj skozi vidik materialnosti.

Redna Cena: 19,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Sandra Kocijančič
Samozaložba
Format: 20,5 × 14 cm
Obseg: 146 strani
Vezava: broširano

Pot raziskovanja ji je odkrila, da je pomembna predanost, zaupanje, sproščenost, veselje do čudeža življenja in njegovega globljega pomena, na katerega prevečkrat pozabljamo. Knjiga je preprosta, je zbir modrosti, ki so razložene na preprost način, in nas pripelje do zavedanja, da ima vsaka stvar svoj namen in četudi je videti »zemeljsko slaba«, je največkrat največja in najbolj blagoslovljena sprememba, zaradi katere preidemo v višje zavedanje.

V knjigi ni kakih strogih navodil, ki bi se jih bilo potrebno držati, da bi dosegli svoj cilj. Ponuja nam poti, kako naj sami živimo življenje, ne da življenje živi nas. In to tako, da vsakomur dopušča popolno svobodo razumevanja in delovanja.

 

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje