BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zamolčana modrost – Prebujanje iz tisočletnega sna

Hiter pregled

Knjiga nam razkriva znanja, ki so shranjena v duši vsakega človeka. V njej so nasveti, kako jih prebudimo, ozavestimo in uporabimo v vsakodnevnem življenju. Tako človek ponovno pridobiva zavedanja o svojem prvotnem božanskem izvoru, o svojih izjemnih močeh v delovanju in ustvarjanju dogodkov.


Knjiga je pomembno branje, ki je smiselno prav v tem času velikega prebujanja človeštva. Potrebujemo znanja, da lahko ohranimo svoje življenje in življenje drugih oseb v stanju popolne norme.


Avtorica je zapisala, da ima duša moč, da človeka popelje iz temne matrice v čisto svetlobo večnosti, kjer biva neskončni izvir božanske ljubezni in modrosti. Zato je v tem času najbolj pomembno, da odstranimo tančico iluzije, ki človeku zakriva jasen pogled o svojem izvoru, ljudeh, okolju in na splošno o celem svetu, v katerem biva.


Med branjem knjige se srečujemo s povsem novimi besedami, ki izhajajo iz božanskega izrazoslovja. Naučili naj bi se uporabljati nove besede, ki so temelj za ustvarjanje novega sveta.


Knjiga se naslanja tudi na znanja ruskega verskega voditelja znanstvenika dr. Grigorija Grabovoja in njegovo knjigo Vstajenje ljudi in večno življenje – od sedaj naša resničnost, ki je na voljo brezplačno na spletu v PDF formatu.

Podrobnosti

Avtorica: Inga Frank

Samozaložba: Inga Frank

Format: 14,5 × 21 cm

Obseg: 176 strani

Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje