BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ekstrakt grenivkinih pečk

Hiter pregled

Ekstraktu grenivkinih pešk so nekdaj rekli »švicarski nož za obvladovanje klic«. Zdravnik in kiropraktik Allan Sachs v svoji knjigi razgrinja veliko učinkovitost tega izvlečka na podlagi izkušenj z njegovimi bolniki.


Zanimivo je široko polje delovanja izvlečka iz grenivkinih pečk – knjiga je vodič o možnostih naravnega zdravljenja prehladov, okužb, glivičnih obolenj, alergij, herpesa in drugih tegob. Izvleček iz grenivkinih pečk je varen in nestrupen, hkrati pa ima majhen vpliv na človeku koristne bakterije. Dejansko lahko pripomore k razmnoževanju koristnih bakterij, ker ovira razvoj patogenih mikrobov.


Izvleček iz grenivkinih pešk zelo redko izzove kako alergijo, če že, potem zaradi svoje kislosti vznemiri želodec ali črevesje. Pri vsem tem je biološko razgradljiv in za seboj ne pušča sledi kot prenekatera zdravila, ki se nazadnje znajdejo v pitni vodi.


V Sloveniji je izvleček možno kupiti, kako in kdaj pa smo z njim najbolj uspešni pri kandidi in vrsti drugih okužb in težav, pa je razloženo v knjigi.

Podrobnosti

Avtor: Allan Sachs

Prevedel: Marjan Furlan

Založba: Mavrica

Format: 13,5 × 21,5 cm

Obseg: 150 strani

Vezava: broširano

Nakup: 051/307 777; Misteriji.si

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje