BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Frekvenca

Hiter pregled

S preprosto spremembo svoje frekvence lahko depresijo spremenimo v notranji mir, jezo v spokojnost in strah v navdušenje. Ko se s pomočjo knjige naučimo uravnavati svoje energijsko stanje, lahko stopimo naproti usodi – v življenje, za kakršnega smo bili ustvarjeni.


Življenje okrog nas valovi. V svet oddajamo osebne vibracije, ki natančno sporočajo, kdo smo. Hkrati pa sooblikujejo našo resničnost.


Knjiga Frekvenca nas nauči, kako začutimo svojo osebno vibracijo oziroma »domačo frekvenco«, kako jo izboljšamo in uravnotežimo na veliko višji ravni od trenutne. Knjiga se opira na najbolj sodobna spoznanja o življenju in svetu, o svetu, ki temelji na energijah; pomirjajoče in korak za korakom nas vodi v višja stanja pozitivnega zavedanja.

Redna Cena: 27,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Penny Peirce
Prevod: Andrej Poznič
Založba: Primus
Obseg: 356 strani
Format: 14 × 22 cm
Vezava: mehka

Knjiga nam pomaga obnoviti stik s seboj na način, o kakršnem ne vemo dosti oziroma nič. Avtorica Penny Peirce, empatična jasnovidka in vizionarka, ena od pionirk gibanja za razvoj intuicije, nam pomaga prepoznavati temeljne vibracije svojega pristnega jaza ter uporabiti svojo senzibilnost tako, da se na vseh področjih življenja spreminjamo na bolje. K temu pripomorejo številne vaje, s katerimi je prepletena vsa razlaga o našem prehodu na višje frekvence.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še