BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Izberite uspeh

Hiter pregled

Knjiga je dragocena zakladnica znanja, ki odseva bogato dediščino Joséja Silve. Njegovo delo, brezčasno v svoji aktualnosti in svežini, s svojimi metodami in tehnikami presega časovne in generacijske meje.


V tem mojstrskem tečaju so Silvove tehnike predstavljene v izvorni obliki, točno takšne, kot jih je zasnoval po dvaindvajsetih letih temeljitih raziskovanj. Odkar so te tehnike v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja prvič ugledale luč sveta, so pomagale milijonom ljudi po svetu bolje izkoristiti potencial svojega uma, pridobiti nadzor nad njim in izboljšati kakovost svojega življenja.


José Silva pravi, da nismo tukaj samo zato, da bi uživali v življenju. Vse skupaj ni samo odmor za kavico, ki bi trajal sedemdeset let. Imamo namen in ta namen je reševati težave, olajšati trpljenje in izboljšati življenjske pogoje na planetu.


Vaša naloga je biti čim boljša verzija sebe – najboljši roditelj, najboljši partner, najboljši zaposleni, najboljši delodajalec, ali da najbolje izpolnjujete katero koli drugo vašo odgovornost.

Podrobnosti

Avtor: José Silva

Prevedla: Nataša Šilec

Založba: Chiara

Obseg: 200 strani

Format: 15 × 21 cm

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje