BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Karma v horoskopu, 2. del

Hiter pregled

Karma pomeni zakon vzroka in posledice ne glede na to, kdaj je bilo določeno dejanje izvedeno. Temelji na povezavi naših preteklih, sedanjih in bodočih dejanj. To, kar smo počeli v preteklosti, vpliva na to, kar počnemo danes. In to, kar počnemo danes, bo vplivalo na to, kar bomo počeli jutri.

Podrobnosti

Avtor: dr. Samo Javornik
Založba: Primus
Format: 14 × 22 cm
Obseg: 336 strani
Vezava: broširano

Rojstni horoskop nam pokaže, kaj smo kot posamezniki s svojimi dejanji dosegli v preteklosti. Od tod naprej sta dve poti. Prva je vdaja božji volji, druga pa je pot svobodne volje, odgovornosti in razvoja. Knjiga, pravzaprav dve knjigi slovenskega doktorja ekonomskih znanosti Sama Javornika, vam seveda pomaga hoditi po drugi poti. V življenju se nam vse dogaja v skladu s karmičnimi zakonitostmi. Nekatere stvari so nam preprosto usojene, druge so preprosto dovoljene.

Branje knjige nam pomaga razumeti, zakaj se človeška duša vedno reinkarnira kot duša v človeku, kako sta karma in reinkarnacija neločljivo povezani, kako svojih staršev ne izberemo za vedno, kako je reinkarnacija pogojena z našimi dejanji in potrebami, kaj je s spremembo spola, spoznali bomo dokaze o obstoju reinkarnacije in dejstvo, da ima tudi reinkarnacija svoj konec.

Branje vas pripelje na področje, s katerim so se ukvarjali tudi Dante, Konfucij, Bacon, Tomaž Akvinski, Pitagora, Pasteur, Newton, Einstein, Kepler in mnogi drugi.

Dodatne informacije

Članki

Kaj je karma?

Karma v horoskopu Horoskop je zemljevid duše

Proizvajalec Založba Primus
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še