BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Keto dieta

Hiter pregled

Ketogena dieta je dandanes dieta z vse več in več privrženci po vsem svetu. Če ji sledimo, dokazano porabljamo maščobne zaloge, zmanjšujemo vnetja, zaviramo napredovanje raka, uravnavamo hormone in črevesne bakterije, lajšamo nevrološka obolenja in si daljšamo življenje.


Avtor, zdravnik funkcionalne medicine, doktor kiropraktike in klinični nutricionist, v knjigi razlaga temeljna in neposredna navodila, kako ostajamo zdravi vse življenje. Opisuje pet ketogenih protokolov in nam pomaga izbrati pravega, ki je nujen prav za naše telo in naš življenjski slog.


Ketogeni program ni modna muha in njegov glavni namen ni, da bi postali vitkejši. Je znanstvena pot do zmanjšanja vnetja, odprave hormonskih neravnovesij, sprožitve hujšanja in preoblikovanja zdravja tako, da imamo dobre možnosti za prihodnost brez bolezni.


Ketogena dieta je edini način prehranjevanja, pri katerem telo za vir goriva presedla z ogljikovih hidratov na maščobe.


Vse več je dokazov, da ketogena dieta posnema učinke posta, ki vodi v dolgo življenje

Redna Cena: 27,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: dr. Josh Axe

Prevod: Jure Šešet

Založba: Primus

Format: 14 × 22 cm

Obseg: 380 strani

Vezava: broširano

Knjiga ketogeno dieto najprej predstavi, tudi kot pomoč, ki učinkuje, ko nič drugega ne. Potem razloži presnovno preobrazbo, kaj se na dieti dogaja z možgani, kaj s hormoni in kako uničuje raka. In predstavi osnovni načrt izvajanja, posebej predstavi veganski načrt in seveda ponuja množico receptov.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje