BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Koda izjemnega uma

Hiter pregled

Vam ne gre vse tako, kot vi mislite, da bi vam lahko šlo? Bi se odločili za spremembe? Ta knjiga vam lahko sproži preobrazbo. Vzemite jo v roke, če želite najti smisel svojega življenja, ustvariti ljubezen in obilje ter iz svojega življenja odstraniti stres in tesnobo. Knjiga, ki jo napisal človek z več kot dvajsetimi poklici, delal je kot pomivalec posode in ustanavljal (pa tudi ugonabljal) podjetja, je model, po katerem lahko vsak posameznik odkrije svoj potencial.


Po tem, ko je izšla prvič, je postala uspešnica New York Timesa in so jo prevedli v trideset jezikov. Leto po izidu je elektronska inačica knjige za Kindle dosegla prvo mesto na Amazonu v svetovnem merilu. Knjiga je postala uspešnica tudi med nekaterimi najboljšimi svetovnimi športniki in zvezdniki. Ponudi deset zakonov za izjemno življenje, da razumemo, kako deluje svet: kako se ljudje sporazumevamo, kakšen odnos imamo do življenjskih sopotnikov, kako delamo, kako se zaljubimo, kako služimo denar in kako ohranjamo zdravje in skrbimo za srečo.


Branje knjige odkrije miselne modele, s katerimi lahko radikalno spremenimo svoje razumevanje sveta in svojo vlogo v njem. Koda izjemnega uma nas pripelje do največjih življenjskih premikov, premikov v telesu, umu, srcu in duši.

Podrobnosti

Avtor: Vishen Lakhiani

Prevedla: Barbara Bračko

Založba: Primus

Format: 16,5 × 23,5 cm

Obseg: 310 strani

Vezava: broširano

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje