BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Koronska kriza Koronska kriza
Novo

Koronska kriza

Hiter pregled

Knjiga je zbornik. Kot je zapisal v svojem uvodu Srečko Šorli, je namen zbornika, da se koronska kriza postavi v okvir empirične znanosti in da prikaže koronsko zaroto slovenski javnosti z očmi empirične znanosti, ki nam z opazovanjem in meritvijo zagotavlja jasno, resnično sliko dane situacije.


V knjigi mrgoli podatkov, ki so povzeti iz preverjenih virov in vsak za sebe in vsi skupaj kažejo podobo koronskega časa.


Knjiga ima članke oziroma predavanja, razvrščene v štiri poglavja: Empirična znanost, Medicina, Otroci in Pravo in politika.


Knjiga naj bi dokazovala, da je čredno imunost proti koronskim virusom mogoče doseči po naravni poti s pridobivanjem naravne imunosti. Da bi jo dosegli le z množičnim cepljenjem, je laž in prevara, ki jo širi Svetovna zdravstvena organizacija. In da boste, če se okužite z enim od sevov, razvili naravno imunost na vse ostale.


Knjiga je izšla tudi zaradi možnosti razprave vseh znanstvenikov in strokovnjakov, kar v trenutnem ozračju ni mogoče. Trenutno je, po mnenju enega izmed avtorjev, prepovedano izražati svoje znanstveno ali strokovno mnenje, razen če ne podpiraš zapovedanega narativa. Kljub temu, da so marsikateri podatki dostopni vsem, je praktično o vsem hkrati prepovedano razpravljati.

Redna Cena: 20,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorji: zbornik člankov strokovnega posveta Trajnostni razvoj in koronska kriza
Založilo: Društvo za krepitev zavesti in zdravja Vetrnica
Obseg: 360 strani
Format: 15 × 21 cm
Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje