BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 431 20 25 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Med znanostjo in duhovnostjo

Hiter pregled

Gregg Braden, mednarodno uveljavljen kot pionir v povezovanju znanosti, duhovnosti in resničnega sveta, z močno lastno izkušnjo samozdravljenja, nam sporoča, da se lahko z lastnimi močmi vedno dvignemo z dna, tudi kadar ne vidimo izhoda, če se le za to odločimo in ne priznamo poraza. V sebi lahko poiščemo do sedaj neuporabljeno moč, ob tem pa spoznamo, da je duh neomejen. Ob takšnem zavedanju lahko ustvarimo velike spremembe na duhovni, energijski in telesni ravni.


V prvem delu knjige razlaga, zakaj nova znanstvena odkritja ne podpirajo več splošno sprejete zgodbe o izvoru človeštva in zakaj teorija evolucije ne more pojasniti našega obstoja.


V drugem delu knjige opisuje tehnike, s katerimi prebudimo svojo intuicijo, kako dejavno vplivamo na svojo usodo in spremenimo napačna prepričanja. Pravi, da sami prispevamo k stanju, v katerem smo, in da lahko sodelujemo in prevzemamo odgovornost za svoje življenje. Že sprememba razumevanja, prepričanj in razmišljanja povzroči kemijske spremembe v našem telesu in tako vpliva na počutje, zdravje in odnose

Redna Cena: 27,90 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtor: Gregg Braden

Prevedla: Nina Kranjc

Založil: Primus

Format: 14 × 22 cm

Obseg: 310 strani

Vezava: broširano

 

»Knjigo priporočam vsem, ki so na duhovni poti in ki želijo razumeti smisel življenja, še posebno pa tistim, ki so dovolj drzni, da se podajo na pot sprememb, saj bodo v njej našli napotke, kako preseči mejo, prek katere trenutno ne morejo,« pravi o knjigi Marjan Ogorevc, bioterapevt in avtor enajstih knjig.

Dodatne informacije

Članki

Med znanostjo in duhovnostjo - Mozgani v srcu

Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje

Priporočamo vam še