BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
     01 549 17 92 ali 051 307 777

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Misli moči - 365 afirmacij za vsak dan

Hiter pregled

Knjiga Misli moči vsebuje obilico pozitivnih afirmacij. Sleherna misel, na katero pomislite, in sleherna beseda, ki jo izgovorite, je afirmacija. Zakaj se torej ne bi odločili, da boste uporabljali le pozitivne afirmacije in z njimi ustvarjali novo in izpolnjujoče življenje?


Za sleherni dan boste našli novo zamisel, kako ga spremeniti v razveseljujočo izkušnjo.

Redna Cena: 12,00 €

Dostopnost: Na zalogi


Podrobnosti

Avtorica: Louise Hay
Prevedla: Andreja Blažič Klemenc
Založba: Primus
Obseg: 365 strani
Format: 13 × 9 cm
Vezava: mehka

Knjižico afirmacij Louise posveča vsem tistim, ki si želijo, da bi bilo življenje preprosto. Pravi, da ni potrebno, da je spreminjanje našega življenja na bolje težaško delo. Ključ do tega je, da sleherni dan pomislimo na eno ali dve novi, pozitivni misli, ki nas napajata z močjo.

Dan za dnem … in preželo nas bo – Življenje.

Afirmacijo lahko primerjamo s sejanjem semena. Skrbi za svoj vrt ne morete odložiti, in če se ji boste marljivo posvečali, boste ugotovili, da je sleherni dan radostnejši od dneva pred njim.

Imate moč in pristojnost usmerjati svoje misli in svoje življenje. S prebiranjem teh afirmacij – po ene na dan, več naenkrat ali zgolj tistih, ki se vam odprejo na slepo – delate prvi korak k ustvarjanju bolj izpolnjujočega življenja.

Moja izbira je, da se s seboj vsak dan počutim dobro. Vsak dan se opomnim, da se lahko odločim za dobro počutje. To je moja nova navada.

 

Dodatne informacije

Članki

Dobro priteka samodejno

Proizvajalec Založba Primus
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje