BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Model dinamičnog vodstva (v hrvaščini)

Hiter pregled

"Dinamični model vodenja", kot je opisan v knjigi, se je pokazal kot odličen način, kako pridemo iz poslovne in osebne krize ter kako premagamo težave, ne da bi sploh zašli v krizo.

Podrobnosti

Avtor: Milan Krajnc
Založila: Ara založba
Obseg: 116 strani
Format: 12,5 × 19,5 cm
Vezava: broširano
Jezik: hrvaški

Knjiga je poslovni model vodenja, organizacije in komunikacije podjetja, ki ne pusti, da bi nanj vplivala osebnost tistih, ki kreirajo poslovni proces. Celoten model temelji na zakonitostih narave.

Vedenje avtorja je nastajalo zlagoma, z izkušnjami in znanji, ki jih je pridobival po potrebi. Najprej je hotel kipariti, navdihovala ga je astronomija, bil je kovinar, študiral in poučeval je fiziko, se spoznaval s psihologijo in je znanost na poljuden, privlačen in razumljiv način približeval množicam. S tako pridobljenimi izkušnjami podjetjem pomaga pri optimiziranju poslovnih procesov. Izkušnje mu pravijo, da ni težava v organizaciji procesov, marveč v navadah, v glavah zaposlenih. In da močno vpliva tudi značaj zaposlenih.

Ko spozna zaposlene, »napoveduje« njihove odločitve in nadaljnje poteze; je »podjetniški vedeževalec«. A v vsem ni niti kančka nadnaravnega. Vse je oprto na zakone fizike in vedenje, da je osebnost, ki na proces najbolj vpliva, direktorjeva. Ko spremeni njihovo obnašanje, odpravi vzroke akutnih težav.

V knjigi je opisana vrsta uspešnih primerov učinka dinamičnega modela vodenja.

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ara Založba
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje