BREZPLAČNA POMOČ IN SVETOVANJE
   01 431 20 25 ali 051 307 777      

www.polarix.si  | www.longyglass.si 

Košarica 0Item(s)

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Moj pogovor z umetno inteligenco: Bosanske piramide

Hiter pregled

Knjiga raziskuje vpliv umetne inteligence na razumevanje zgodovine človeštva, postavlja vprašanja o njeni sposobnosti učenja, spreminjanja »umetnega uma« in sprejemanja novih argumentov.


V tej razburljivi knjigi za novo dobo in novo civilizacijo nas dr. Semir Osmanagić, priznani znanstvenik, ki je leta 2005 postavil Bosno in Hercegovino na arheološki zemljevid z odkritjem Bosanske doline piramid, ki obsega pet kolosalnih piramidnih struktur in mrežo prazgodovinskih podzemnih tunelov, vodi na osupljivo potovanje, kjer razkriva skrivnosti starodavnih bosanskih piramid v Visokem. V prihodnosti, ko bosta tehnologija in umetna inteligenca še naprej prevzemali pomembno vlogo v našem vsakdanjem življenju, nas bo ta knjiga spomnila na pomembnost ohranjanja človeške radovednosti, ustvarjalnosti in strasti.


V knjigi najdemo odgovore na vprašanja, ali se lahko umetna inteligenca uči? Ali lahko spremeni svoj »umetni um«? Ali lahko sprejme nove argumente, ki so v nasprotju v Wikipedijinimi in podobnimi nadzorovanimi informacijami? Ali lahko razume, da so bosanske piramide večje od življenja ali so samo še eno od arheoloških odkritij modernega časa? Ali lahko v manj kot petih sekundah ustvari pesmi o piramidah, tunelih, energiji, frekvencah?

Podrobnosti

Avtor: Dr. Semir Osmanagić in UI

Prevedla: Mirela Smajić

Založba: Izbrano z Mirelo

Format: 16,5 × 23,5 cm

Obseg: 110 strani

Vezava: mehka

Dodatne informacije

Članki Ne
Proizvajalec Ne
  1. Bodite prvi in napišite mnenje za ta produkt

Napišite vaše lastno mnenje